May 09, 2015

Inside Out

IMG_4244

Mulla on tullut pakkomielteeksi lukea jotain kirjaa ennen kun menen nukkumaan. Se auttaa mua rauhottumaan ja tarpeeksi pitkään kun luen, niin uni rupee painaa päälle ja nukahdan melkeinpä heti, kun vaan valot sammutan.
Ennen tota kirjasarjaa luin Fifty Shades trilogiaa ja niitten loputtua rupesin metsästämään jotain saman tyyppistä kirjasarjaa. Lopulta törmäsin sitten tohon Inside Out nimiseen sarjaan ja muitten lukijoiden arvosteluiden perusteella kirjat ovat mielenkiintoisia ja jopa parempia kuin Fifty Shades sarjan kirjat. Päätin siis innolla itse selvittää asiaa, että pitääkö väite paikkaansa.

IMG_4246

Ensimmäisen osan luin ennätys vaihdilla peräti kahdessa päivässä. Kirjan takakannessa jo lukeekin, että "menestystrilogian sykettä nostattava avaus", mikä on jokaista sanaa myöten totta. Kirjan juoni pitää lukijan mielenkiinnon yllä aivan alusta sinne loppuun asti ja kirja on todellakin vain pintaraapaisu kokonaisjuonesta.  Silti juoni osasi koukuttaa ja pahasti ja itselleni jäi niin monia kysymyksiä vailla vastausta ja niitten saamiseksi ei auta mikään muu kun lukea eteenpäin.

"Sara McMillan saa käsiinsä tuntemattoman naisen uskaliaan päiväkirjan, eikä voi lakata lukemasta. Missä tuo syntisen fantasioiden kirjoittaja, Rebecca, on nyt?
Yrittäessään selvittää kadonneen Rebeccan kohtaloa Sara päätyy kuin varkain sijaiseksi tämän työpaikalle taidegalleriaan. Pian hänellä on vastassaan kaksi vaarallisen puoleensavetäävää miestä: gallerian dominoiva johtaja Mark Compton ja salaperäinen, upporikas taiteilija Chris Merit.
Sara tajuaa kulkevansa samaa polkua kuin Rebecca ja avautuvansa uusille uskaliaille kokemuksille. Pian millään muulla ei tunnu enää olevan väliä... Mutta millaisia synkkiä salaisuuksia kukin kantaa? Ja missä on Rebecca?"

IMG_4245

Jo ensimmäisen kirjan ja toisen osan puoleenväliin lukeneena voin sanoa IO sarjassa olevan enemmän juonta kuin FS sarjassa ja kirja käsittelee muutakin kun vain kahden ihmisen rakkaustarinaa. Romantiikan lisäksi sarjassa on ripaus dekkari henkeä, joka tuo kirjaan jännitystä ja enemmän mielenkiintoa. Itseäni kiinostaa erittäin paljon eri hahmojen tarinat, joita ei paljoa kerralla paljasteta, miten kirjan henkilöt liittyvät toisiinsa ja se kaikkein mielenkiintoisin mysteeri; missä on Rebecca?

No comments:

Post a comment