August 25, 2013

Meet Kentsu!


Oon haaveillu omasta koirasta niin kauan kun vain muistan! Melkein kaikilla kavereillani on jo koira ja mä oon aina ihan innoissani taluttanut ja leikkinyt niitten kanssa. Pitkään katselin netistä eri koira vaihtoehtoja ja kyllä mä jo tiesinkin että haluan pienen ja pörröisen seurakoiran. Omat lemppari rodut mulla onkin aina ollut chihuahua ja pomeranian. Niitten välillä pohdittiin pitkään, että kumpi olisi meille se parempi valinta. Päädyimme kumminkin pomeranianiin ja sovittiin kaupat viime perjantaille.
Nyt meillä kotona vimmaa pieni pomeranianin uros pentu. Pennun rekisteröinti nimi on Joukahainen, mut myö kutsutaan sitä Kentuksi! Kentsu on sirutettu ja rekisteröity Suomen Kennelliittoon. 

I've been dreaming about my own dog as long as I can remember! Almost every my friend has already a dog and I'm always excited to take them to walk or just play with them. For a long time I've watche on the Internet different dog breeds and I already knew that I want small and fluffy dog. My personal favorite breeds are chihuahua and pomeranian. Between those breeds we made our choise and we ended up to get pomeranian.
Now our home has new member of the family. A boy puppy called Kentsu! 


Kentsu on luonteeltaan todella villi ja leikkisä! Hänen lempi puuhaa on varastaa mun sukat jalasta ja järsiä mun lahkeita. Turhaa on enää kävellä kotona sukat jalassa, kun kohta ne on jo varastettu ja ihan kuolassa... Sisäsiisti Kentsu ei vielä ole, mut sen verran fiksu hän on, että omalle pedilleen ei tee tarpeitaan. Kissojen kanssa ei ole mitään vakavempaa ongelmaa. Pientä takaa-ajoa Kentsu ja Misu harrastaa, mut ei sen kummempaa.
 Lisää kuvia ja videoita Kentsusta voit seurata mun Instagramista nikillä saribarbi !

Kentsu is very wild and playfull! His favorite thing to do is to steal my socks and chew my legs. So you can't walk no more with socks on, cause soon they will be stolen and after that all over saliva... Kentsu still do his needs inside, but his own bed he leaves along. With cats there isn't any bigger issue. Just little chasing between Kentsu and Misu, thats all.
More pictures and also videos in my Instagram saribarbi !


2 comments:

  1. Ihana koira!
    Löysin tän sun blogin, kun etsin tietoa Pomeranian-rodusta. Oon harkinnut hankkivani sellaisen itsellenikin ja kuulisin mielellään mahdollisimman kattavasti tosta rodusta. Oon kuullu, että ne on tosi haukkuherkkiä, niin pitääkö tää paikkansa? Tai onko ne sellaisia "räksyttäjiä" joka vastaantulijalle? Entä oppiko helposti sisäsiistiksi? Kentsu on varmaan jo aikuisen kokoinen, eli paljonko se painaa nykyään tai onko miten korkea? Paljonko pomeraniat yleensä maksaa ja mistä kennelistä Kentsu on? Kiitos jo etukäteen vastauksista, toivottavasti huomaat tämän! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Onhan toi Kentsu aika hurmuri.
      Kyllä ainakin tämä yksilö haukkuu aika herkästä, mutta toki uskoo kun kielletään hänen olevan hiljaa. Kentsu lähinnä räksyttää vain uusille ihmisille ketkä tulevat meille kotiin käymään tai kävelevät takapihan ohi. Ulkona ollessa hän ei räksytä eikä murise kellekään, että se on vain lähinnä semmoista oman reviirin suojelemista.
      Sisäsiistiksi Kentsu oppi melko nopeasti, mutta pientä merkkailua ja mielenosoitusta herra harrasti ennen kun sitten hänelle tehtiin kastraatio ja ruikkiminen loppui siihen.
      Normaalisti pomeranianin säkäkorkeus pitäisi olla 18-22cm mutta tämä herra on kyllä virunut niistä mitoista isommaksi (n. 25cm). Viimeksi mitattu paino oli n. 4 kg.
      Pomeranianit maksavat yleensä sitä 2000 € luokkaa, mutta myö saatiin Kentsu 1700 eurolla. Kentsu on rekisteröity Suomen Kennel liittoon. Toivottavasti näistä vastauksista oli jotain hyötyä!
      Tein Kentsusta uuden blogi kirjoituksen mikäli haluat sen lukaista. Linkki löytyy tosta alhaalta :)

      http://diary-of-sari.blogspot.fi/2015/07/how-is-kentsu.html

      Delete