April 22, 2021

KOSMETIIKKA ARVOSTELUJA 8

COSMETIC REVIEWS 8

IMG_0074-2

En edes muista milloin viimeksi oon tehnyt edellisen kosmetiikka postauksen tänne blogiin ja uusia tuotteita on tullut osteltua paljon. Ennen kuin lopetin hormonaalisen ehkäisyn niin mun ihoa ei tarvinnut hoitaa melkeinpä mitenkään, kuin vaan vedellä. Tilanne on nyt ihan toisenlainen yli vuoden jälkeen ja aknen kanssa kamppailu on palannut takaisin mun arkielämään. Joskus on sellaisia päiviä, kun kehtaa meikittä lähteä ihmisten ilmoille, mutta yleensä en ovesta astu ulos ilman minkäänlaista peitevoidetta kasvoissa. Valehtelematta iho-ongelmat ovat aina olleet mulle suuri tekijä itsetunnossa ja nyt varsinkin niiden "babyface" vuosien jälkeinen muutos huonompaan suuntaan tuntuu erityisen ikävältä. Kävin itse asiassa vähän aikaa sitten lääkärillä, joka määräsi mulle uudelleen reseptin hormonaalisen ehkäisyn aloittamiseen. Tällä hetkellä on hieman ristiriitaisten tuntemukset uudelleen aloittamisessa, sillä viimeksi haittavaikutukset alkoivat ottaa liikaa valtaa elämisestä, mutta eiköhän sekin kokeilemalla selviä. Toivotaan, että tällä kertaa kroppa ei menisi aivan sekaisin hormooneista.

Tässä ensimmäinen kosmetiikka kasa, joita on tullut hamstrattua tässä vuoden aikana!

Kosmetiikka arvosteluja 88

Lush Amazon Primer

Olen testaillut vähän kaikenlaisia primereita, eikä mikään ole miellyttänyt mua ollenkaan. Olin siis pitkään ilman mitään pohjustusvoidetta luullen, että se ei vaikuta pohjameikkiin mitenkään. Päätin kuitenkin Italian Lushissa ollessa, että haluan testata uudelleen jotain primeria ja myyjä suositteli tuota. Jo heti ensimmäisen kokeilun jälkeen olin täysin myyty. Huomasin että mun meikkipohjasta tulee niin paljon luonnollisempi, iho näyttää ja tuntuu paremmalta käytön aikana ja meikkien pesun jälkeen, sekä tuote samalla kosteuttaa ihoa ja häiventää punaisuutta. Valitettavasti tuote on kumminkin otettu pois Lushin valikoimasta, mutta mielenkiinnolla haluan testata heidän muita vaihtoehtoja. Jospa sieltä löytyisi vielä uusi lemppari!

 5/5

Konjac sieni

Halusin jonkun välineen, jolla meikit lähtisi entistä tehokkaammin pois ja joka samalla kuorisi kasvoja. Itse en erityisemmin ihastunut tuotteseen ainakaan täysin, mutta ei se ihan huonokaan ollut. Meikinpesussa se ajaa asiansa hyvin, mutta konjac sienet eivät ole ikuisia ja ohjeessa sanotaan, että se tulisi vaihtaa uuteen tietyn väliajoin. Itse en kokenut ihossani erityisimpiä muutoksia, joten en usko että jatkossa ostaisin kyseistä tuotetta.

 3/5

Hyvän olon kookosöljy

Tämä on kunnon monitoimituote, joka käy niin ruuanlaittoon kuin kauneudenhoitoon. Purkista alkoi mennä päiväys jo huonoksi, joten päätin ottaa sen kokonaan kylppärin puolelle käyttöön. Itse käytän tuota hius- ja kasvonaamiona silloin kun haluan extra kosteutusta tai muuten vaan hemmotella itseäni. Hiuksiin en ole kokeillut jättää tuota ihan yön ylitse, mutta olen voidellut tukkani tuolla heti aamulla ja illalla käynyt sitten pesemässä sen pois. Kasvonaamiona olen käyttänyt noin parinkymmenen minuutin verran ennen sen pois pesua. Voittaa muuten monet markettituotteet mennen tullen!

 5/5

Kosmetiikka arvosteluja 88-005
Lumene Kirkas kasvovesi

Tässä taas yksi tuote, joka ei täysin vakuuttanut mua, mutta ei täysin huonokaan ollut. Tuote lupaa kirkastaa ja heleyttää ihoa, jonka kyllä huomasin. Oma ihotyyppini on kuitenkin pintakuiva ja koin, että tuote ei ollut tarpeeksi kosteuttava ja se jopa vähensi omaa vähäistä kosteustasapainoa. Aion silti käyttää tuotteen loppuun, mutta en uskoa ostavani sitä uudelleen.

 3/5

Lumene VALO Hydrating face mist

Ostin tämän, jotta saisin meikin päälle suihkuttaa vähän lisäkosteutusta, mutta en ole juurikaan huomannut sen kosteuttavaa vaikutusta. Se suunnitelma meni siis mönkään ja olen käyttänyt tuota aamuisin ennen meikkiä raikastamaan kasvoja. Tykkään tuosta suihke ideasta ja haluankin etsiä itselleni oikeasti myös kosteuttavan tuotteen, joka ei nyt valitettavasti sattunut olemaan tämä.

 3/5

ACO Face Day cream

Mulla on ollut tasan yksi kosteusvoide käytössä ja se on mun rakas Bio-oil. Halusin kumminkin laittaa kokeiluun jotain erilaista ja ei niin raskasta päiväkäyttöön ja onnistuinkin löytämään heti ekalla yrityksellä melkein erinomaisen tuotteen. Ainoa miinus tuossa oli se että sain läträtä tuotetta ihan kunnolla kasvoihin, kun iho tuntui imaisevan sen ihan hetkessä. Luulen että tuota samaa sarjaa se kosteuttavampi versio olisi ollut sopivampi mulle, mutta hei virheistä opitaan. Ensi kerralla olen sitten viisaampi.

 4/5

Sebamed Cleansing foam

Iho kun on alkanut kiukuttelemaan kuin teiniaikoina, niin halusin kokeilla jotain vähän "tuhdimpaa" ja nimenomaan epäpuhtauksille  tarkoitettua puhdistusainetta. En kumminkaan huomannut mitään parantavaa vaikutusta ihon kuntoon, mutta itse ihon ja meikin puhdistuksessa se oli ihan perustasoa. En kumminkaan ostaisi uudelleen.

 2/5

Kosmetiikka arvosteluja 88-001

Organinc Shop vartalon kuorinta

Tässä tuotteessa on hinta-laatu suhde kohdillaan! Tuo purkki maksaa alle viisi euroa ja toimii kuorinta-aineena aivan loistavasti. Ihana vadelman tuoksu on vaan plussaa ja ison kokonsa ja riittoisuutensa vuoksi tuotetta riittää pidemmäksi aikaa. Aivan varmasti aion ostaa uudelleenkin!

 5/5

Lush Marinella kasvonaamio

Tässä taas toinen Italia ostos, joka oli täysi kymppi! Iho oli kuin uudestaan syntynyt käytön jälkeen ja se raikkauden tunne säilyi pitkään. Hintakaan ei ollut kovinkaan paha ainakaan siihen nähden, että vaikutukset ovat oikeasti nähtävissä. 

 5/5

Lumene elvyttävä kasvonaamio

Tuote on juurikin nimensä mukainen eli elvyttävä. Mun pintakuivalle iholla tämä on kuin pelastava enkeli. Varsinkin kun jättää tuotteen vielä yön yli, niin iho tuntuu ihanan pehmeältä ja ravitulta seuraavana aamuna. 

 5/5

Organinc Shop Mud Mask

Tuotetta ei toki ole hinnalla pilattu sillä tämän saa noin parilla eurolla, mutta ei kannata odottaa tältä mitään ihmeitäkään. Halppis kasvonaamiona tämä on ihan ok, mutta mitään päätähuimaavia lopputuloksia en ole itse havainnut. 

 3/5

Organic Shop Gentle Face Peeling

Tässä sama kuin edellisessä. Tuote on samaa hintaluokkaa, eikä myöskään mitenkään erikoinen. Myöskin tuo nimi "peeling" hämäsi mua, sillä ajattelin tuotteen sisältävä niitä pieniä rakeita, jotka kuorivat ihoa. Toisin kumminkin kävi. Hintaansa nähden ihan ok tuote.

 3/5

Kosmetiikka arvosteluja 88-002
Essence Stay 8h lipliner - sävy 0.01

Tästä rajauskynästä tuli ihan mun lemppari! Levitys on todella helppoa, koostumus on silkinpehmeä ja sävy on ihan täydellinen. Ainoana miinuksena on vaan, että tuote ei ole kovinkaan pitkäkestoinen, jolloin sitä joutuu lisäilemään päivän mittaan. 

 4/5

Essence draw the line lipliner - sävy 0.009

Tässä rajauskynässä on samanlaiset ominaisuudet kun tuossa edeltävässä, mutta nimi ja sävy on vain erilainen. Tuote on siis myös silkinpehmeä, helppo levittää ja koen myös että tummemman sävyn ansiosta se pysyy paremmin huulilla..

 4/5

Isadora Stick ' n Brush - sävy 02 Pink Poetry

Halusin nimenomaan voidemaisen poskipunan ja kun näin tuon alennuksessa, niin päätin ottaa sen testiin. Purkki lähenee jo uhkaavasti loppua ja sen verran on palvellut mua hyvin, että taitaa lähteä ostoskoriin myös toinenkin, jos en nyt parempaa vaihtoehtoa löydä. Hintaansa nähden kumminkin itse tuotetta on mun mielestä aika vähäsen, vaikka purkki onkin melko pitkä. Toisessa päässä on pieni harja, jolla punan saisi levitettyä, mutta itse tykkään käyttää siinä sormia, joten koen harjan aika turhaksi. Huomasin myös sävyssä olevan hieman glitteriä, joten puna ei ole täysin mattainen, jonka koin myös miinukseksi. 

 4/5

ACO Sun Soft Lips

Sain tämän tuotteen kaveriltani ja varsinkin aurinkoisina kesäpäivinä tuota on hyvä laittaa huuliin jo pelkästään suojakertoimensa vuoksi. Tuote myös kosteuttaa kivasti huulia ja tuo hieman myös väriä. Ainoana miinuksena on tuotteen maku ja haju, joista en erityisemmin pidä.

 4/5

Maybelline Brow Ultra Slim kulmakynä - sävy Deep Brown

Tästä tuli mun uusi lemppari kulmakynä! Halusin juurikin hyvin ohuen kynän, jolla saa tehtyä todella tarkkaa jälkeä ja ei olisi hinnaltaan liian korkea. Tämä tuote raksittaa kaikki nuo vaatimukset!

 5/5

Lumene Nordic Chic kulmakarvageeli - sävy harmaan ruskea

Mulla on viha-rakkaussuhde tähän tuotteeseen sillä tykkään itse tuotteesta ihan sunnattomasti ja varsinkin sen sävy on ihan täydellinen eikä yhtään liian lämmin ruskea. Olen kumminkin huomannut tuotteen harjan olevan todella sotkuinen, jos ei oikeasti kunnolla keskity ja levitä tuotetta hitaasti. Kädenulottuvilla saa olla kyllä pumpulipuikkoja sotkujen pyyhkimistä varten. Muuten tämä olisi ihan täydellinen kulmakarvageeli!

 4/5

No comments:

Post a Comment