May 14, 2020

ENITEN & VÄHITEN INSPIROI

IMG_9904-2

Ihanaa torstai-iltaa myös sinnekin! Sormet syyhyäisi päästä jo pelaamaan Fallout 4:sta, mutta hoidetaan nyt tämä ensin pois alta. Tämä päivä on kulunut niinkin arkisessa tunnelmissa kuin aamupäiväisellä kauppareissulla, sekä pyykkien- ja astioiden pesulla. Sentään tämä päivä poikkesi muista silleen, että sain syyn laittautua taas pitkästä aikaa, kun piti kotoa poistua kauppaan, jee. Onneksi viikonlopuksi on taas suunnitelmia, niin saa vähän hajurakoa tästä jokapäiväisestä kotoilusta ja pääsen laittamaan itseni edustuskuntoon. Mutta nyt seuraavaksi vuorossa:

Lovely Thursday evening everyone! I've been wanting to play Fallout 4 all day but let's get this post over with first. This day has been really basic and my highlights of the day have been grocery shopping and washing laundry and dishes. At least I get an excuse to put makeup on since I had to leave the house, hurray. Luckily we have already made some plans for the weekend so we get to spent time somewhere else than home for a change and also I get to glam up again. But now comes next: 

Äitienpäivä

ENITEN INSPIROI JUURI NYT

Historia ja antiikki - Nuo ovat kaksi asiaa joihin en varmaan koskaan kyllästy. Juuri toissapäivänä saatiin Pirates of the Caribbean- maraton päätökseen, kun olen saanut uudeksi pakkomielteeksi jostain syystä merirosvot. Seuraavaksi tekisi mieli aloittaa seuraamaan Viikinkien elämää, kun loppuvuodesta vielä julkaistaan aivan upealta näyttävä videopeli AC Valhalla. Mun innostus vanhaan aikaan ei toki rajoitu pelkästään leffoihin, sarjoihin yms. vaan sen on myös levinnyt sisustukseen. Voisin käyttää tunteja päivässä Pinterestin selaamiseen vanhanaikaisesta sisustuksesta ja taloista. 

Kodin sisustaminen - Tämä liittyy vahvasti tuohon edelliseen kohtaan. Nyt kun olen vielä normaalia enemmän kotona, niin ajatukset meinaavat pakostikin karata laittamaan sisustusta uusiksi. Toria olen selannut joka päivä tiettyjä hankintoja metsästäen ja kaipuu paikan päälle kirppareille kiertelemään vaan suurenee joka päivä enemmän. 

Valokuvaus etenkin luonnossa - Mun kuvausinto on tällä hetkellä ihan huipussaan. Varsinkin nyt kun meitä suositaan näillä aurinkoisilla säillä, niin tekis mieli koko ajan olla räpsimässä kuvia ja olla kuvattavana. Mun poikaystävä/kuvaaja ei vaan ole tästä mieluissaan... :D

Luonnonvärit vaatekaapissa (ja myös sisustuksessa) - Tämän karanteenin aikaan olen saanut karsittua mun vaatekaappia pelottavan paljon. Kaikki värikkäät käytän-tätä-vain-tiettynä-juhlapyhänä vaatteet ovat saaneet lähteä ja myöskin sellaiset joita en ole käyttänyt vuosiin. Sisustuksessa olen karsinut myös niitä turhia kaapin perällä omaa käyttöään odottavia esineitä ja kaikki harmaat huonekalut ovat saaneet kyytiä. Kyllä Marie Kondo olisi nyt ylpeä!

Ihonhoito - Yksi asia, joka mua harmittaa e-pillereiden lopettamisessa (ibs:n takia) on tämä mun ihon kunto. Ennen mun ei tarvinnut hoitaa tätä mitenkään erityisemmin, koska epäpuhtaudet olivat harvinaisia silloin. Nyt mun naama kukkii, vaikka hoidan tätä enemmän kuin koskaan. Syön myös kaikenmaailman vitamiineja ja juon vettä litroittain, mutta silti mikään ei tunnut auttavan. Tämän takia erilaisia ihonhoitotuotteita on ilmestynyt kaappeihin ennätyksellistä tahtia. Jos kaupan aineet eivät ala tuottamaan tulosta, niin kai sitä on sitten mentävä ihotautilääkärin vastaanotolle. 

Instagram - Vihdoin ja viimein olen löytänyt intoa päivittämään tuotakin sovellusta enemmän. Isona apuna mulle on ollut sovellus "Preview", jossa saat sommitella kuvia ja katsoa miltä ne näyttäisi omassa IG feedissä. Myöskin olen löytänyt oman tyylini muokata kuvat, jolloin yhteiskuva on yhtenäinen ja nyt myös tiedän minkälaisia kuvia haluan julkaista sinne. 

THE MOST INSPIRING ATM 
History and antiques - Those two things are something that I'll never get bored of. 
Decorating home - During this quarantine I have spent so much time at home so I have all that time to re-plan our apartments interior.
Photographing especially in the nature - Especially now when the sun is shining constantly all I want to do is shoot some beautiful pictures outdoors. My boyfriend aka my photographer is not so happy about it... :D
Natural colors in wardrobe (and also in home decor) - My walk-in closet is currently quite empty since I did a massive clear out there. Also my cabinets are now more spacious after clearing out them too. 
Skincare - Since I stopped eating birth control pills (because of ibs) my skin has gone bad again. I've tried many products and also eating vitamins and drinkin a lot of water but nothing seems to help. If my latest purchases doesn't show any wanted effects I have no other choice but to go to see dermatologist. 
Instagram - Finally I have found my inspiration to produce content there as well. For me a big help has been an app called "Preview" where you can illustrate your IG feed. Also I have found my own style to edit photos and also now I know what kind of content I want to publish. 

IMG_9787-2

VÄHITEN INSPIROI JUURI NYT

Kirjoittaminen - Tämä ei varmaan ole mikään uusi uutinen täällä. Tekstin tuottaminen ei ole lähtenyt luistamaan pitkään aikaan, jolloin myös kiinnostus tulla höpöttelemään tänne on ollut aika pohjalukemissa. 

Ikkunoiden peseminen - Saatiin pari päivää sitten vielä yksi syy lisää pestä ikkunat, kun lintu oli ruikannut jätöksensä meidän parvekkeen ikkunaan. Kerkisin jo ajatella, että kyllä sadekuurot huuhtoo nuo tuosta pois, mutta edelleenkin ne siinä ovat. 

Ikea kalusteet - Kun muutin tähän asuntoon, niin halusin vain mahdollisemman nopeasti jotkin kalusteet tänne ja suurin osa ostettiin mistä muualtakaan kun Ikeasta. Nyt pikkuhiljaa olen ruvennut vaihtamaan niitä muunlaisiin, kun vastaan on tullut jokin sopiva tilalle. Kuitenkaan ihan kaikkia Ikea tavaroita en ole vaihtamassa, esimerkiksi tv-tasoa, sängynpäätyä tai ruokapöytää, sillä tykkään niistä yhä.

Kissojen karvanlähtöaika - Mua on alkanut näin nätisti sanottuna kyllästyttämään jatkuva imuroiminen kotona ja siis tuolla jatkuvalla tarkoitan imurilla kämpän läpikäymistä ainakin kerran päivässä. Myös teippiharja on ollut tänä keväänä ahkerassa käytössä ja nyt itseasiassa on viimeinen Ikean teippirulla menossa (jotka ovat muuten ihan parhaita muihin rulliin verrattuna!)... Saan taas seuraavalla Ikea reissulla hamstrata kasan rullia kotiin. :D

THE LEAST INSPIRING ATM 
Writing - This may not come as a surprise to you. 
Washing windows - Now we kinda have to wash them because some bird made its poop on our balcony window. I was kind of waiting for rain to wash it off but of course that didn't happen. 
Ikea furnitures - When I first moved here I just wanted to have all the needed furnitures quickly and as cheaply as possible. Now I've begun to replace them with another ones more of my style.
Cats hair loss time - I'm really starting to be sick of this constant vacuuming and tape rolling around. 

Äitienpäivä-001

No comments:

Post a Comment