May 22, 2014

Finally, summer holiday!

Kyllä vain, elossa ollaan! Taas on vierähtänyt tovi viime postauksesta..upsis. Mut vihdoinkin mulla alkoi kauan odotettu kesäloma ja nää viime viikot oon vaan ahertanut rästitehtäviä, että saisin kurssit läpi. Hyvällä omallatunnolla voin sanoo, että kaikki kurssit on suoritettu hyväksytysti ja mitään kursseja ei jäänyt enää rästiin. Huuhhuh oon niin ylpee itestäni! Mut tässä on taas kuvapläjäys mun arjesta. :) 
 Mun yli-ihana kaverini toi mulle yks päivä kukkia! En oo muute koskaa saanu ilmaan mitään erityistä syytä kukkia. Ihan herkistyin tästä eleestä! // Käytiin kaverin kanssa rannalla ekaa kertaa tänä kesänä! Harmi vaan ku sitä aurinkoo ei näkyny missää... // Viime postauksessa jo kerroinki hankkivani lenkkeily innostusta ostamalla urheiluvaatteita ja viime ostos on noi Gina Tricotin urheilutrikoot. // Vihdoin ja viimein sain mun rakkaan Assassin's Creedin mun AC perheeseen! Se ilo tosin loppu lyhyeen kun en pääse kenttiä läpi ja inhoon yli kaiken sitä merellä seilaamista (nimimerkillä jumissa kaksi viikkoo ja 14% vasta pelistä pelannu)...fml :D
 Ostin heräte(hätä?)ostoksena BikBokista ton paidan vapuksi, kun kärsin taas vaatekriisistä.. // Mun ei ainakaan tarttee ikinä yksin kattoo mitään leffoi tai sarjoja, kun toi yks apina aina tulee tapittaa ruutuu mun kanssa xD // Tossa varmaan 28572. yhteiskuva musta ja mun kaverista. Puhelimen muisti jo herjaa täyttä.. vois varmaan karsii jotain noista kuvista :D
 Käytiin yks lämmin päivä Jokiasemalla yksillä ja nautittiin samalla kesän alusta! Meinasin eka laittaa pikkuisen nahkatakin, mut onneks päädyinkin tohon bleiseriin. Olis nimittäin saattanut tulla pikkuisen kylmä.. // Meijän oli tarkoitus käydä luokan kanssa syömässä ryhmänohjaajan piikkiin, mut hän valittelikin vatsaansa, niin ei mentykään. Lähettiin sitte kaverin kaa kyrsiintyneenä Heseen syömään.. // Joku päivä mentiin istuu iltaa Barplayhin, mut tällä kertaa tilattiin ranskalaiset ja cokikset alkoholin sijaan. // Ja tässä toinen kuva Jokkarilta! :)
 Peräkkäiset kuvat ovat molemmat Vapusta! Oltiin eka meillä ja pelattiin juomapelii. Sitten siirryttiin yksiin kotibileisiin ja oltii siellä aika myöhään. Sieltä sitten mentiin Hesen kautta baariin muutamaksi tunniksi. // Tossa taas yhteiskuva musta ja mun kaverista. Taitaa muute olla viime viikonlopulta! :)
Tossa pari kuvaa Coffarista ja musta ja mun kultseista (plus Misu joka ei nyt valitettavasti kuviin asti päässyt)! :)

No comments:

Post a comment