October 21, 2013

Be confident!

Postaus tehty yhteistyössä BeconfiDent yrityksen kanssa!


Olinkin jo pitkään halunnut kokeilla hampaittenvalkaisua ja nyt vihdoin sain tilaisuuden siihen! 
Sain siis testattavaksi Startkit paketin, jota olen käyttänyt nytten 10 päivän ajan! Kuten alhaalla olevassa kuvassa näkyy, paketti sisälsi kolme hammasmuottia, valkaisugeelin, sävykartan. sekä tarkat käyttöohjeet.
Itse valkaisu olikin yksinkertaista ja helppoa! Ensiksi keitetään vesi melkein kiehuvaksi, jonka jälkeen laitetaan muotti muutamaksi sekunniksi veteen ja pistetään nopeasti suuhun. Muotin ollessa suussa se muotoillaan kieltä ja sormia käyttäen tiukasti hampaitten ympärille. Seuraavaksi levitetään tahnaa  muottiin ja sitten suuhun 15 minuutiksi!
Itse huomasin tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja nyt jo olen todella tyytyväinen tuloksiin! Alhaalla olevassa kuvasta näkee hiukan jo miten hyvin tuote on valkaissu kaikista kellertävimpiä hampaita! Valkaisu on täysin hellävaraista, eikä vahingoita hampaitten kiiltoa, ikeniä tai aiheuta vihlontaa. Itse ainakin tulen aivan varmasti käyttämään kyseistä tuotetta jatkossakin! :)


Jos kiinnostuit kotivalkaisusta, niin käy ihmeessä katsomassa BeconfiDent yrityksen tuotevalikoima!
Sillä nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus saada - 10 % kaikista BeconfiDentin tuotteista. Käytä vain ostaessasi alennuskoodia! 

No comments:

Post a Comment