May 23, 2013

New in


Koko viikon ajan on ollut ihan sairaan hyvät kelit ja mä oon ollut siitä suurimman osan ajasta kipeenä... ei se kumminkaan mua estänyt ottamasta aurinkoa. Sama tuo on maata aurinkotuolissa kun sängynpohjalla! Ja meillä vielä on sisällä kylmempi kuin ulkona, joten omatunto ei tästä kärsinyt. Onnistuin saamaan jo rajatkin!
Siivosin tässä yksi päivä mun vaatekaappia ja tajusin, että mulla ei ole kesävaatteita ja suurin osa bikineistä on mennyt pieneksi! Oon nyt koittanut saada täyttöä kaappiin ja tilauksessa on vielä lisää vaatteita :)

The whole week has been really warm weather and most of the time I've been sick... but that hasn't stopped me for sunbathing. I just switched from my bed to sunbed! In our house is much colder temperature than outside, so I still have clear conscience for sunbathing. I have already tan lines!  
One day I cleaned my closet and I realized  that I don't have clothes for summer and most of my bikinis are too small for me! I've been trying to fill my closet and I also ordered more clothes :)

Seppälä
Gina Tricot
Bik Bok
Seppälä
VILA
?
Gina Tricot
H&M

No comments:

Post a comment