December 06, 2012

Thailand through Instagram, part 2

En malttanutkaan olla kirjoittamatta tätä postausta, joten tässä tämä on jo hiukan etuajassa, kun mitä olin suunnitellut. Ensimmäinen osa postauksesta löytyy täältä mikäli et ole vielä sitä lukenut! 
Raya Yain Ao Patok rannalla. Tonne kävelelminen tossa helteessä oli yhtä tuskaa ja itse rannalla hikoiltiin kun pienet siat. / Päivällisellä jossain ravintolassa. Vaikka tuo ruoka ei nyt näytäkään kovin houkuttelevalta, niin oikeesti toi oli tosi hyvää ja halpaa! Oiskohan toi ateria maksanyt juoman kera jonkun 3 euroa! / Patongin Center Festival ostarissa ruokailemassa. Ei kyllä Burger King voita Heseä! / Ton matkan aikana opin vasta juomaan jääkahvia. Nytkin tässä kirjoittaessa lipitän samalla itse tekemää jääkahvii.
Käytiin yksi päivä Orkideafarmilla ja me naiset saatiin lahjaksi tollaiset orkideat! / Joka kerta kun käytiin ruokakaupassa niin yksi mun rutiiniostoksista oli noi Pockyn suklaatikut. Noi on ehkä parasta ikinä! / Haikailua takaisin Raya Yain saarelle. Tonne on kyllä ihan pakko päästä joskus uudelleenkin! / Täytekuvaselfie meijän kämpän kylppärissä.
Maisema kuva Kamalasta. / Jokunen aamu käytiin aamupalalla Coffee baarissa ja saman niminen kissa hengasi siinä meijän kanssa. / Vähän ostos kuvia mun laukusta ja lompakosta, sekä uusia koruja.
Samaisen aamupalan reissun ruuat. Toi paikka oli kyllä tosi kiva ja sieltä sai kanssa suomalaista kahvia! / Mun uusi rannekello. / Niin siis tosiaankin mä tilasin Pina Coladan ja sain juomani tollaisessa kookospallossa. / Maisematäytekuva.
Käytiin syömässä Kamalassa Rock Fish ravintolassa ja menussa oli tollainen juoma tarjolla "The lady boy: Go on, try it, we won't tell anyone :D / Maisemakuva tosta samasta ravintolasta. / Käytiin yksi ilta katsastamassa Patongin yöelämä ja löydettiin itsemme sitten Bangla kadulta. Oli kyllä ihan huippu ilta, vaikka muistikuvat ovat hiukan hukassa! / Aamupalaa meidän kämpällä.
Meidän lemppari Kamalan ravintolassa syömässä. Toi itseasiassa taisi olla viimeinen päivällinen Kamalassa ennen lentoa Bangkokiin. / Vikaa iltaa viettämäsä jäätelöbaarissa. / Meidän vikana iltana sattui olemaan thaimaalainen juhla Loi Krathong. Kuten maassa maan tavalla niin mekin ostettiin tollainen kukka juttu ja laskettiin se meidän altaaseen. / Samaisena iltana sallin itseni herkutella suruuni, että kohta koittaisi paluumatka takaisin Suomeen.
Lentokoneessa matkalla yhdeksi yöksi Bangkokiin. / Ruoatäytekuva / Viimeinen yö Thaimaassa ja haikein fiiliksin viimeistä kertaa syön clubi leipiä. :(

Nonni nyt olisi kaikki Instagram kuvat tänne laitettu. Seuraavaksi tulossa Thaimaa kuvapostauksia järkkärillä otetuista kuvista. Niitä onkin kunnon läjä joten mulla on vielä pieni urakka edessä valikoida parhaat kuvat ja muokata ne. No kaikki hyvä aikanaan. :)

No comments:

Post a Comment