March 02, 2012

My super sexy covers

Hellou! Tää viikko on kyllä mennyt harvinaisen hitaasti, vaikka onkin ollut kaiken näköstä. Maanantaina oli joku koe hih en vieläkään tiedä sen aineen nimeä.. ei tässä oo kun kohta 2kk käyty sitä kurssia. Tiistaina oli matikan koe, joka oli ihan sika vaikee ja voitte vaan arvata että pääsinkö läp, mut onneks perjantaina oli uusintakoe. Keskiviikkona olin niin väsynyt että nukahin minne sattui ja olin myös shoppailemassa. Ihme vain kun en löytänyt mitään ostettavaa. Torstaina oli hammaslääkäri, enkä jaksanut raahautua sen jälkeen kouluun, vaan jäin nukkumaan. Ja no nytte on sitten se perjantai menossa. Loppuviikon aijonkin sitten nukkua univelat pois :)
Tänään sitten alkoi vihdoinkin kauan odotettu hiihtoloma! Ollaan muuten jo suuniteltu, että lähettäs keskiviikkona Tampereelle ja oltas siellä pari yötä. Joten aika varmasti shoppailu bloggausta tiedossa!
Muttapa joo tässä ois nyt nää "my ûber sexy covers" mitkä tein ihan ite :D

Hello! This week has gone unusually slow, though has been all sorts of things.On Monday I had some test, but I don't know the name of the subject lol. On Tuesday I had math test, which I totally failed. Not so surprise. On Wednesday I was so so tired, that I fall asleep everywhere! And also I was shopping at the mall, but I didn't find anything.. weird. On Thursday I had dentist and after that I just went home to sleep. And well today it's Friday Friday. Rest of the week I'm just going to sleep.
Today finally began a week long vacation! We have been designed trip to Tampere on Wednesday and we would be there couple nights. So it's pretty sure, that there will be post about shopping!
But yeah here is "my super sexy covers" which I made my self :DEnsi viikolla pitäisi tulla enemmän juttuu ja kuvii. Tällä viikolla on ollu vähän laiska ottamaan kuvia mistään.
Thaimaa bloggauksesta sen verran että aijon tehdä sen varmaankin hiihtoloman jälkeen, sitten kun olen jutellut koulutusjohtajan kanssa korvaus tehtävistä jne. Niin ja aijon laittaa siihen myös viime vuoden reissun kuvia!

Next week there should be more pics and stuffs. This week I've just been so lazy to take any pictures. About that Thailand post, I will do that after this vacation, coz I have to talk to my teacher about it. And I'm gonna but there some pictures of last year's trip!

No comments:

Post a comment