November 05, 2019

TÄMÄN HETKEN SUOSIKKI...

IMG_7077-2

Hellurei ja ihanaa marraskuun alkua! Tämä kuukausi on lähtenyt mulla oikein hyvin käyntiin. Viikonloppuna juhlittiin Halloweenia ja kummitytön synttäreitä perheen kesken. Kerkisin eilen aloittaa myös joulukoristeiden ostelun ja sama homma jatkuu myös perjantaina, kun lähdetään Matkukseen ostoksille. Kuvaan samalla myös videoklippejä ja tarkoitus olisi kasata niistä video Youtubeen, jossa koristelen meidän asunnon valmiiksi joulua varten. Tämä päivä meni mulla töissä, mutta huomenna on onneksi vähän miellyttävämpää tekemistä. Tarkoitus olisi tehdä kaverin kanssa pipareita ja potkaista joulun odotus kunnolla käyntiin. En malta odottaa!

Kokosin vielä alas mun tämän hetken suosikkeja vähän laidasta laitaan.

Hello and lovely beginning of November! This month has started very well at least for me. Last weekend we celebrated Halloween and my god daughters birthday. Yesterday I already started to buy Christmas decorations and the same continues on Friday when we are going to Matkus shopping center. I'm also taking video clips during shopping and I've planned to do a new decoration video on Youtube. Today I was at work but tomorrow I have something really exciting planned. Together with my friend we are going to bake and decorate some ginger breads and start the Christmas hype for good. I can't wait!

I also gathered down below some of my favorite things at the moment. 

Utransaari-001

Hetki: Se kun aamulla heräät kaamoksen keskellä ja odotat ulkona olevan karun näköistä ja harmaata, mutta huomaatkin maan olevan valkoinen ja aurinko paistaa monen päivän tauon jälkeen. Noina päivinä ei edes harmita yhtä paljoa lähtee kävelee töihin!

Rutiini: Kiireettömät aamut ja kaurapuuro pakastemustikoilla. Melkein joka aamu kahden vuoden ajan mun päivä on startannut puurolla. Näillä näkymin en varmaan koskaan tule kyllästymään siihen!

Kauneusjuttu: Primer!! En ole oikeastaan koskaan aiemmin käyttänyt meikkivoiteen alla primeria, koska en ole löytänyt mitään hyvää hinta-laatu suhteeltaan. Rooman Lush myymälässä myyjä suositteli mulle Amazon Primeria, joka on ollut mulla nyt käytössä aina kun meikkaan ja voin sanoo, että eron huomasi heti. Siinä yksi tuote, josta tuli kertaheitolla mun lemppari!

Ruoka: Kaikki johon tulee parmesaania! Carbonara, bolognese, gnocchi-vuoka you name it.

Asuste: Tälläkin hetkellä mun kutreja koristaa hiuspanta jo toista päivää putkeen. Oon niin huono tekemään mitään kampauksia itselleni, niin pannat tuovat kivaa vaihtelua irti oleviin hiuksiin. 

Hankinta: Ehdottomasti kuvissakin näkyvä pörröpaita, joka on ollut kovassa käytössä heti ostamisen jälkeen. Sain jo palautetta R:ltä, että montako päivää putkeen meinasin pitää sitä päällä... :D

Moment: When you wake up thinking that the outside is all grey and depressing but instead it is covered with snow and the sun is shining.
Routine: Unhurried mornings and oatmeal with frozen blueberries. 
Beauty thing: Amazon primer! Found the perfect one on Lush store.
Food: Anything with parmesan cheese! Carbonara, bolognese, gnocchi-cassarole you name it.
Accessories: Hair bands!
Purchase: That fluffy shirt from the pictures!

IMG_7046-2

Tv-sarja: Aloitettiin katsomaan uudelleen Pako -sarjaa ja molemmat ollaan ihan koukussa!

Biisi: Kovassa kuuntelussa on ollut Nomy - Let the sun die ja Tawgs Salter - Brave. Löysin mun vanhan soittolistan ja ai että mitä aarteita sieltä löytyikään.

Löytö: Oon viimeaikoina tehnyt todella hyviä sisustuslöytöjä kirpparilta, mutta mun lemppari niistä on pullosta tehty pöytälamppu. Se itseasiassa vilahtaa tämän postauksen lopussa.

Leffa: Tähän en voi sanoa vain yhtä leffaa vaan koko leffa sagan eli Star Wars. Vasta noin vuosi sitten katsoin ekaa kertaa kaikki leffat ja halusin nyt nähdä ne uudelleen. Ostin koko sarjan itselleni, koska se tuli paljon halvemmaksi, kuin mitä olisi ostanut jostain ohjelmasta. Niitä ollaan tykitetty useampi ilta putkeen ja nyt kun kaikki tapahtumat on tuoreessa muistissa, niin on hyvä katsoa viimeinen tuleva leffa sitten joulukuussa.

Tv-show: Prison Break! Juts started to watch it again and it is as good as I remembered it!
Song: Nomy - Let the sun die and Tawgs Salter - Brave. Just found them from my old playlist and I'm loving it!
Find: Self made table lamp from a bottle. You can see it on the bottom of this post.
Movie: Not just one movie but a whole saga; Star Wars. Can't wait to see the last movie coming in December!

Utransaari-002
Shirt H&M - Jeans Bikbok - Shoes Skopunkten

No comments:

Post a Comment