January 21, 2020

MITÄ SAINKAAN JOULULAHJAKSI

IMG_8373-2

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oon vieläkin ihan joulutunnelmissa ja eilen löysin kirpparilta joululauluja täynnä olevan vinyylilevyn, joka soi itseasiassa juuri nyt taustalla tätä kirjoittaessa. Heh, pakkohan sitä oli testata ja nyt tekisi mieli kaivaa kuusi takaisin varastosta. Olisipa jo marraskuu uudelleen, niin saisi laittaa koristeet takaisin paikoilleen...Ajattelin näyttää suurimman osan joululahjoista, jotka sain joko itselleni tai meille yhteiseen käyttöön. Kuvista puuttuu joitakin lahjoja kuten suklaat, villasukat, lahjakortit ja muita tälläisiä perus juttuja, joita yleensä jouluna tulee paketissa. Tänäkin vuonna saatiin aivan ihania lahjoja, jotka näette tekin tässä nyt:

♡ Ensimmäisen kuvan beige neule-asu oli lahja minulta minulle, jonka itseasiassa vasta muutama päivä sitten raaskin laittaa ensimmäistä kertaa pyykkiin. Niin rento, mutta silti hyvännäköinen päällä. 

Joululahjat-002
♡ Sain laatikollisen täynnä kaikkea söpöjä ja tyttömäisiä kauneudenhoito juttuja. Laatikko sisälti seuraavat tuotteet; Kocostar kasvonaamio, Tangle Teezer miniharja, suihkugeeli, vartalovoide ja käsivoide.

♡ Oon pitkään haaveillut meille valkoisista Finlaysonin kylpypyyhkeistä ja vihdoin saatiin ne. Nämä tuovat sellaista kivaa hotellifiilistä arkeenkin ja ovat muuten ihan super pehmeät ja laadukkaan tuntuiset!

Joululahjat-004
♡ En ajatellut tarvitsevani uusia aterimia, mutta näihin Villeroy & Boch settiin ihastuin aivan heti. Saivat muuten kaikki vanhat kyytiä näiden tieltä.

♡ Nämä leoparditossut ovat olleet joka päivä käytössä aaton jälkeen ja olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään enemmän tuolle kuosille. En siis turhaan ostanut näitä itselleni lahjaksi.

IMG_8079-2

♡ Kerkisin jo pelätä, että tämä ei kerkiä ajoissa perille, mutta onneksi murehdin aivan turhaan. Oli muuten upea peli (vaikka joitain bugeja tuli vastaan), josta riittää tekemistä useammalle päivälle! Myöskin itse tarinan pelaamisen jälkeen teki mieli vielä jäädä tutkimaan eri planeettoja, joissa riitti tekemistä.

Joululahjat-001
♡ Ai että olin unelmoinut tuosta Pandoran sormuksesta jo pidemmän aikaa! Äidille kun menin näyttämään tuota sormessa aattona, niin luuli jo että ollaan menty kihloihin... jospa ei nyt kumminkaan vielä :D

♡ Myös mun taikajuoma teevarastot saivat ihan kunnolla täydennystä. 

Joululahjat
♡ Paketeista paljastui myös ihania Marimekon juttuja kotiin. Nyt ei tarvitse vähään aikaan ostaa ainakaan uusia pyyhkeitä!

♡ Tämä Ted Bakerin lahjapakkaus oli rakkautta ensisilmäyksellä ja ostin myös mun kavereille lahjaksi samanlaiset. Aivan ihanan tuoksuinen hajuvesi ja tuo söpö käsipeili on kätevä lisäys käsilaukkuun. 

IMG_8399-2

Better late than never. I'm still in Christmas mood and yesterday I found Christmas music vinyl in second hand store which is actually playing on the background at the moment. I just wanted to try it and now I kinda want to put our Christmas tree back in our living room. I wish it was November already so I can start decorating again... I thought that I would show you what presents either I or us got for Christmas. I didn't take pictures of every presents such as chocolate, wool socks, gift card etc. This years presents were all so lovely and very much needed. Here is almost all what I/we got:

♡ That knitted beige lounge wear set, box full of girly beauty things, white Finlayson bath towels, Villeroy & Boch cutlery, leopard slippers, Star Wars Jedi Fallen Order game, Pandora ring, a lot of tea, Marimekko towels and a bowl & Ted Baker perfume and hand mirror gift box.

No comments:

Post a Comment