January 29, 2020

NÄITÄ EN JULKAISSUT 2

IMG_7865

On taas aika kaivaa muistitikkujen uumenista ne kaikkein epäonnistuneimmat kuvat ja jakaa ne tänne. Ajattelin ottaa tämän perinteeksi aina vuoden vaihdettua jo senkin takia miten kivaa mun on käydä läpi kaikki asukuvat vuoden varrelta. Pakostikin kunnon muistojen kirjo palautuu mieleen niitä selatessa. Kuvaussessioiden jälkeen on aina kiva käydä läpi otetut kuvat ja silloin jo tiedän mitkä ei niin onnistuneet otokset säästän myöhempää julkaisua varten. Tässä tulee viime vuoden näitä en julkaissut kuvat:

 ✗ Näitä silmät kiinni ja asennon vaihdos juuri käynnissä olevia kuvia tulee otettua kieltämättä joka kerta, vaikka itse kuvia ei otettaisikaan kovin montaa. Onnistuneet kuvat näkyy tässä postauksessa. 

Näitä en julkaissut 2-006

✗ Halusin ottaa yhtenä pakkaspäivänä sellaisia hienoja "puhallan puuterilunta kameraan päin" kuvia ja no lopputuloksena ne lumet olivat mun naamassa. Muutenkin mun varpaat ja sormet olivat ihan jäässä noiden kuvien aikana, vaikka käytiin välillä lämmittelee autossa. Aurinkoisena pakkaspäivänä tulee yleensä parhaimmat kuvat, mutta se myös verottaa kanssa. Ne parhaimmat kuvat näette tässä postauksessa.

Näitä en julkaissut 2-003

✗ Ajoitettiin näiden kuvien ottaminen juuri silleen, että aurinko paistoi valitettavasti suoraan kohti kasvoja, sillä halusin välttämättä tuon pinkin puun olevan taustalla. Jouduttiin sen takia aina odottamaan, että aurinko menisi pilveen ja sitten nopeasti ruvettiin räpsimään. Onneksi mulla on ihanan malttelias kuvaaja, jonka ansiosta saatiin niinkin hyviä kuvia kuin tässä postauksessa.

Näitä en julkaissut 2-004

✗ Nämä kuvat napattiin vaan nopeasti mummolasta lähdettyä tienreunasta, josta bongattiin nämä nätit kukkaset. Tuuli oli tuona päivänä melkoinen ja kerran mun hattukin lensi pois päästä kohti autotietä ja minä juoksin hädissäni sen perässä. Onneksi juuri silloin ei muita autoja ollut lähettyvillä näkemässä sitä takaa-ajon jahtia. Olisin halunnut ottaa kuvia ilman tuota hattua päässä, mutta tuuli oli asiasta eri mieltä. Onnistuneet kuvat löytyy täältä.

Näitä en julkaissut 2-002

Oh my... tämä kuvauskerta oli hyvin haastava, kuten varmaan kuvista jo huomaa. Haastavaksi teki erityisen kirkas auringonpaiste, joka heijasti myös lumikinoksista, vaikka selkä oli aurinkoa päin ja tuulenpuuskat. Muutaman kerran meinasi mennä hermot, kun silmiä ei meinannut saada auki ja hiukset olivat jatkuvasti suussa. Myöskin lisää haastetta tuotti, kun jouduin seisomaan korkkarit jalassa lumihangen päällä, jotta saatiin parempi maisema kuviin. Onneksi saatiin välissä myös kivoja onnistuneita kuvia ja ne voitte käydä katsomassa täältä.

Näitä en julkaissut 2-008

✗ Väsynyt ja hiestä läpimärkä synttärisankari Vatikaanin koettelemuksen jälkeen. Ei edes poseeraukset lähtenyt enää kunnolla käyntiin. Tuon jälkeen oli parasta vaan romahtaa hotellin sänkyyn ja nukkua päikkäreitä tunti.

✗ Tältä oikeasti näytin tyylin joka päivä Roomassa. Vesipullo kourassa, kamera kaulassa ja hellehattu visusti päässä. Ilme saattaa näyttää auringonpaisteesta nauttivalta, mutta oikeesti haaveilin vaan pääseväni mahdollisimman nopeasti jonnekin missä on ilmastointi... myös nälkäkiukku alkoi olla vahvasti läsnä :D

Näitä en julkaissut 2-005

 Yksi syy miksi en tykkää pitää kaulahuivia kun otetaan kuvia on, että hiukset meinaa mennä jatkuvasti mutkalle ja se ei näytä hyvältä kameran linssin läpi. Näissä kuvissa on juuri meneillään epätoivoinen hiusten heilautus taakse piiloon. Puolestaan ne onnistuneet kuvat löytyy täältä.

Näitä en julkaissut 2-007

 Kasvokuvat yleensä onnistuvat todella hyvin, mutta joukossa on aina yleensä ainakin yksi kuva, jossa silmät ovat kiinni tai puoliksi auki. Tässä olkaatte hyvä yksi sellainen. Puolestaan ne onnistuneet kuvat löytyvät sitten täältä.

 ✗ Nämä kuvat onnistuivat kaikki ihmeen hyvin, eikä mitään täysin järkyttävää kuvaa ollut yhtään. Silmään kumminkin pisti tämä, jossa olen ilmeisesti ottamassa käsiä pois taskusta. Täytyyhän sitä kokeilla monia asentoja, että tulisi varmasti edes yksi hyvä kuva. Tämä se ei kumminkaan ollut. Ne hyvät kuvat näkyy tässä postauksessa.

Näitä en julkaissut 2-001

 Tässä minä vain casuaalisti tuijottelen takin kauluksia ja näyttelen kaksariani. Meidän aikataulu hieman venähti ja oltiin vähän liian myöhään menossa ottamaan kuvia, kun alkoi jo hämäräkin tulla. Kuvauspaikkaa ei enää keritty vaihtaa, joten tuolla taustalla oli mentävä loppuun saakka. Parhaiten onnistuneet kuvat voitte katsoa täältä.

 Hyvän kuvan ottaminen, varsinkin kissan kanssa saattaa olla hyvin hankalaa. Näistä kuvista vain yksi oli julkaisukelpoinen tuon karvapallon osalta ja se löytyy täältä.

-
So it is again the time to dig up all of the worst pictures from last year and share them here. I thought to make this a new tradition just because it's really fun to go through all of the outfit pictures and think back times. Also going through new photos is more fun when you can already tell which ones you are going to publish later. Here are some of the last years pictures that I didn't share!

No comments:

Post a Comment